يقدم الشيف رمضان عبد الجواد، طريقة عمل المكرونة الاسباجيتى بالجمبرى والجرجير مع صوص الكريمة.
المقادير:
150 جرام مكرونة أسباجيتى مسلوقة.
60 جرام جمبرى.
جرجير، صوص كريمة.
زيت زيتون، ثوم، ملح.
زعتر فريش، فلفل.
الطريقة:
نضع زيت الزيتون فى مقلاة ثم الثوم وبعد دقيقه الجمبرى وبعد 3 دقائق نضع صوص كريمة وملح وفلفل وزعتر ونقطع الجرجير مكعبات صغيرة “مفرومة” وبعد ذلك نضيف المكرونة ونقدمها مع الجبنة بارميزان أو الجبنة الرومى.